Skriv en anekdoteAnekdoter fra andre:

herbal Wed, 27 Feb 2019 08:15:32 GMT +2

http://obattelingaberair.icam.my.id/
http://obatperanakanturun.icam.my.id/
https://icam.my.id/
https://icam.my.id/obat-tradisional-infeksi-telinga/
https://icam.my.id/obat-tradisional-paru-paru-basah/
https://icam.my.id/obat-tradisional-eksim-kering/
https://icam.my.id/obat-tradisional-rahim-turun/
https://icam.my.id/obat-herbal-rahim-lengket/
https://icam.my.id/obat-herbal-sakit-tulang-ekor/
https://icam.my.id/obat-herbal-herpes-genital/
https://icam.my.id/obat-herbal-jantung-bocor/
https://icam.my.id/obat-herbal-migrain/
https://icam.my.id/obat-herbal-mimisan/
https://icam.my.id/obat-herbal-tipes/
https://icam.my.id/obat-herbal-nyeri-dada/
https://icam.my.id/obat-herbal-mata-rabun/
https://icam.my.id/obat-herbal-muntah-darah/
https://icam.my.id/obat-herbal-nyeri-haid/
https://icam.my.id/obat-herbal-sesak-nafas/
https://icam.my.id/obat-herbal-paru-paru-berair/
https://icam.my.id/obat-herbal-epilepsi/
https://icam.my.id/obat-herbal-wajah-bopeng/
https://icam.my.id/obat-herbal-lemak-darah-tinggi/
https://icam.my.id/obat-herbal-infeksi-mata/
https://icam.my.id/obat-herbal-turun-peranakan/
https://icam.my.id/obat-herbal-tersayat-benda-tajam/
https://icam.my.id/obat-herbal-infeksi-kutu-rambut/
https://icam.my.id/obat-herbal-digigit-serangga/
https://icam.my.id/obat-herbal-tertusuk-benda-tajam/
https://icam.my.id/obat-herbal-luka-akibat-dari-garukan/
https://icam.my.id/obat-herbal-kuku-berjamur/
https://icam.my.id/cara-mencegah-dan-mengobati-eksim/
https://icam.my.id/de-lemon/
https://icam.my.id/obat-herbal-tetanus/
https://icam.my.id/obat-herbal-cerebral-palsy/

Flemming Lademann Sat, 10 Feb 2018 19:14:32 GMT +2

Hej Viggo
Det er sjovt alt det du har skrevet fra vores skoletid. Du husker rigtig mange detaljer - og det fleste kan jeg også erindre, når du nu har hjulpet mig. Jeg mener dog, at du angående Viggo Helqvist - jeg mindes aldrig, at han har delt ørefigner ud. Han gik aldrig længere en til: Bo, kom her op til kateteret; Bo, tag brillerne af; Bo, tage brillerne på igen; Bo, sæt dig ned på din plads! Jeg kan også huske, at han hadede matematiklærere; de sviner kateteret til med kridt. Han var gift med skolens kvindelige matematiklærer! Han gik meget op i tysk udtale, men det er først senere, at det helt gik op for mig, når han talrige gange sagde: Det er skam læberne, det kommer an på! Den var nok ikke gået i dag.
Ellers har jeg ikke mødt mange fra klassen - selv her efter 50 år. Men det kunne da være skægt med kontakt - også til dig Viggo - Er du stadig over there? Min mail adresse er Lademann@youmail.dk

Torsten Fri, 08 Apr 2016 08:56:27 GMT +2

Godt eller skidt!
Vores klassebilleder kan stadig ses på "danske billeder" hvor også de to billeder fra ZZO og fra havnerundfarten er fra vores klasse. De to fra ZZO i 51-52 er også på Maglegårdsskolens endnu. Jeg har jo også stadig frk. Boldsens album fra SKOLESCENEN jeg vil prøve at få Peter til at bringe der efter på torsdag

Niels Jørgen Engel Fri, 08 Apr 2016 08:42:43 GMT +2

Hej Torsten
Vi har desværre fået påbud fra registertilsynet - og vi må heller ikke have de knap 100 år gamle klassebilleder offentligt.
Meget kedeligt, da vi virkelig har fået mange positive reaktioner.

Toorsten Fri, 08 Apr 2016 08:37:28 GMT +2

Jeg er fra 1a 1950. Vi holder stadig en årlig sammenkomst med 12-14 gamle elever. Vi er kede af at de gamle klassebilleder er fjernet fra hjemmesiden. Jeg mener at vide, at det kun burde gælde billeder nyere end 50 år, og måske er det også noget med navnene?

Viggo Sat, 19 Apr 2014 06:09:57 GMT +2

Jeg har mange dejlige minder fra Maglegårdsskolen fra jeg ankom i sjette klasse i 1962 frem til realeksamen i 1968. Jeg husker lærerne som var det sidste uge -- sådan cirka 50 år senere.
Gerda Tamboe var vores klasselærer der underviste i dansk, engelsk og historie, og fru Tamboe var en god lærer der fangede elevernes interesse og hun var meget afholdt.
Viggo Helqvist underviste i tysk og kørte et stramt program der blev fulgt uden slinger i valsen for ellers vankede der en lussing. Det var ikke en god ide at komme uforberedt til hans tysk timer.
Hjarne Elm, der underviste i fysik og biologi, var rar og lun lærer som man havde en naturlig respekt for.
Kaj Jensen underviste i religion samt sang og musik og vi fik en gang imellem lov to at tage vores ‘pigtråds’ plader med for det var et ret imponerende hi-fi anlæg som skolen stillede til rådighed i sanglokalet; men det var nu Benjamin Britten og ikke the Swinging Blue Jeans der blev foretrukket af kære Hr. Jensen.
Karen Sørensen var vores regning, matematik, latin og fransk lærer, alle ret krævende fag, men de siste tre var frivillige.
V.P. Christiansen var vores sløjdlaerer, som af uransagelige grunde gik under navnet Sofus. Dengang var det De med stort og man bestemt ikke på fornavn med lærene, så Sofus var undtagelsen.
Flemming Stenså var vores atletiske gymnastiklærer der satte fodbolden i højsædet også når det sneede men vi elskede at spille bold. Senere på vinteren var det indendørs håndbold.
Så var der Victor Reinvard, en skoleinspektør der kunne dele ørefigner ud når man blev fanget i drengestreger, hvad enten det var æble eller pærerov i nabolaget eller fanget i at sætte pigernes hårspænder fast på flygelstrengende til den obligatoriske morgensang klokken 8:10 for at gøre klangen lidt mere psykedelisk...
Holger Thyrre, favorit læreren underviste i geografi og gjorde det på en rigtig spændende måde med historier om rejser i det store udland. Jeg blev facineret af de store landkort der blev rullet ned og sad selv og dagdrømte om ture til det store udland. Det blev faktisk en realitet da jeg et årsti senere blev ansat i SAS rejste hele kloden rundt og senere endte op i nordamerika hvor jeg nu har boet i 30 år...
Dengang inkluderede skoleskemaet lørdag indtil klokken 14, men når det ringede til det store frikvarter lørdag formiddag klokken 11, spurtede jeg hjem for at starte spolebåndoptagelsen af “Top of The Pops” som dengang blev genudsendt på P3 for en hel time med alle popstjernerne fra England.
Når vejret var rigtigt godt arrangerede et par stykker af os drenge en pjækkedag og cyklede afsted til Tuborg Havn for et smut med Sverigesbåden over til Landskrona for toldfri cigaretter og ellers skæg og ballade. Eller måske bare en cykeltur til Fona i Hellerup for at lytte til Beatles sidste nye LP i lyttekabinerne og så ellers videre på cykel til Bakken.
I det store frikvarter sneg vi os afsted til HIK kiosken for lidt CCC dvs. cola, chokoladecookies og cigaretter.
Sammenholdet i klassen i de sidste skoleår, første, anden og tredie real var rigtigt godt og I det sidste skoleår vi var vi bare 12 elever i klassen.
Pudsigt nok så jeg på disse sider at Victor Borge gik på Maglegårdsskolen i tidernes morgen og den forbindelse skal det da lige nævnes at min klasse også havde en kendt kapelmester, nemlig Henrik Krogsgaard.
Fede tider!

Michael Kurt Nielsen 63/70 Fri, 27 Dec 2013 09:36:32 GMT +2

Denne historie er om min farmor Gerda Jensen som iflg. hende selv var den første elev der nogensinde blev indskrevet på skolen da den åbnede i 1909, hendes søster Betty var nummer 2. Hum kan faktisk ses på skolebillederne fra 1911 og 1913.
Min oldefar var ansat på gasværket på Frederiksberg da han fik job på Hellerup gasværk der lå hvor Tuborg senere blev bygget. Men han blev træt af at gå frem og tilbage fra Frederiksberg til Hellerup hver dag, så han købte en billig grund på Wiehesvej hvor der lå resterne af en mose, formodentlig er det derfor den nærliggende vej hedder Maglemosevej. Han fik kørt flere læs grus på jorden og byggede et hus hvor min farmor og sener jeg voksede op.
Men min farmor fortalte mig at da hun var barn når hun skulle i skole, så måtte hun gå hen over markerne, da Phistersvej ikke eksisterede,hun måtte springe over åløb og skubbe til køeren der gik på markerne mellem Wiehesvej og Maglegårdsskolen for at komme i skole. Hun fortalte mig også om hvordan der gik storke på markene udenfor skolens vinduer.
Hun fortæller også om en gang en som lille pige stod sammen med en veninde på Stiggårdsvej hvor en landauer (hestevogn) kom forbi dem, pigerne kunne se det var en vigtig mand så de nejede for ham som børn gjorde den gang. Kusken stoppede og bagi sad en ældre herre der sagde: sikke et par høflige piger, her skal i have en "daler", hvilket svarerde til en arbejdsmands løn i 2-3 dage. Min farmor takkede manden og spurgte hvem han var, hvortil manden svarede: jamen se på mønten. Og der på mønten var et billed af manden, for det var nemlig kongen.
Frederik d. 8 lå om sommeren på Charlottenlund slot og yndede om at køre rundt i kvarteret og hilse på sit folk.
Min farmor så ham ofte om sommeren stå på den gravhøj der i dag ligger foran akvariet ved strandvejen (ved siden af pølsevognen). Der stod han og kiggede på folk der tog til stranden eller til Bakken, det morede ham, gravhøjen blev i gamle dage kaldt Frederik d. 8's høj, men det er vist glemt idag.
Jeg voksede selv om i samme hus og mindes da jeg var barn, når jeg gravede i haven så fandt jeg mange muslingeskaller og flintrester, så jeg tror vores hus er bygget ovenpå en køkkenmøding.

Kirsten Kjær Tue, 01 Oct 2013 09:55:28 GMT +2

Hej Kirsten
Jeg tror, vi har gået i klasse sammen? Din mor var pianistinde,din far var sparekasse-bestyrer. Vi gik også sammen med Susanne Haugland og Claus, der også blev pianist, men havarerede i svinget. Jeg selv spillede også klaver, men kun til husbehov og mest efter gehør. Min løbebane kan læses et andet sted på siden.

Mange hilsner
Flemming Priem

flemming priem, født nielsen Tue, 01 Oct 2013 09:47:14 GMT +2

Hej du
Også jeg søger klassekammerater fra Maglegårdsskolen. Jeg gik i skolen fra 1943-1950 med klaaselærere Vilh. Thomsen (og skoleinspektørerne Rasmussen og Andersen og Damsgaard) og senere Vagn Bødker Pedersen. Senere Gentofte Statsskole med rektor C.C.andersen og Rungsted Statsskole (studen 1957) med rektor Boysen. Senere igen Danmarks Tekniske Højskole (Polyteknisk Læreanastalt).
Senere rådgivende civilingeniør og nu pensioneret.
Det kunne være interessant, hvis nogen havde ramt disse data. Nogle spredte klassekammerater gennem årene er: Gert Henriksen,Per Breaa,Jørgen Brandt Nielsen, Carl Christian Harhoff,Eva Christensen, Birgit Højris Nielsen, Karin Bache
Venlig hilsen
Flemming Bernhard Priem (født Nielsen)
E: priemus@get2net.dk

Jesper Ratjen Sun, 11 Aug 2013 21:06:11 GMT +2

Jeg gik på Lille Maglegård i 1.-3.klasse (e-klassen) 1950-1953 og husker kun et par småting fra skolehverdagen:
Ved frikvarterets slutning stillede man op, to-og-to klassevis i kolonner. med front mod gårdvagten, som stod hævet op på en flad sten ved muren. Når alle stod helt roligt (urolige elementer blev kommanderet ud af rækken og op til muren ved siden af gårdvagten) blev klassekolonnerne sendt af sted. Ankommet til klasseværelset, blev klassekolonnen stående udenfor indtil læreren kom og lukkede os ind i klasseværelset, hvor man blev stående ved siden af sin pult indtil læreren kommanderede "sid ned". De urolige ved muren i skolegården fik, når alle var gået op, af gårdvagten straks-afregning på stribe med hver en knaldende lussing. – En "huskekage", for jeg prøvede det kun een gang.
Alle, måske med undtagelse af en ordensduks, var selvfølgelig i gården i alle frikvarterer. Der var et halvtag med langbænk, hvor man kunne søge ly for regn. I spisefrikvarteret stod der her en uniformeret mælkemand, som solgte "mælkemærker", som kunne indløse 1/4 liter sød. (Muligvis spiste man i 10 min. oppe i klassen om vinteren).
I frikvarteret legede drenge og piger sanglege som f.eks.: "Oh (navn) vil du ride på livets grønne landevej med (navn) ved din side, svar ja eller nej". Hop så højt du elsker ham/hende, ellers sæt dig ned og skam" En dreng/pige var "inde", mens resten gik i en syngende rundkreds. Efter at have været inde, valgte man det næste offer (Undskyld Torben, jeg fik puffet dig så voldsomt, at du faldt baglæns i en vandpyt). Pigerne sjippede i langreb eller stod på hænder med skørterne hængende ned om ørerne, men de havde jo altid anstændige underbukser på.
Et frikvarter om ugen (tror jeg nok) kunne man på inspektørens kontor købe 5-øres skolesparemærker, som blev klæbet ind i en lille gul sparemærkebog og vel en gang om måneden udkom et nyt nummer af et blad med "Peter Spar og Søren Sold".
Om selve undervisningen husker jeg intet, men nok en del af det, vi lærte. I 3.klasse var klassen i forsommeren 1953 på tur med bus til Saunte med overnatning.

simple php guestbook Page - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 .....- 9